.HedgeHog .

Aanbod Met Egel
..............
 

Ons aanbod

Of het nu gaat om het vergroten van je zelfvertrouwen, veerkracht en weerbaarheid, burnoutklachten, ptss, overspannenheid, faalangst, straatvrees, relatieproblemen, lesgeven, emotie- en agressieregulatie, opvoedvragen, samenwerken, reïntegratie, red teaming, screenen van sollicitanten, verandermanagement, organisatorische verandertrajecten, leiderschap, omgaan met dreiging en geweld of gewoon omdat je meer van jezelf wilt ontdekken: je kunt bij ons aankloppen voor nagenoeg alles op het gebied van gedrag.

Wij werken met mensen van jong tot oud, particulieren en professionals, individueel en in groepsverband. Dit doen we in onze dojo en praktijkruimte in Rijen of op locatie door heel Nederland en daarbuiten.
Maatwerk

Al onze trajecten starten met een intakegesprek, waarin we samen zoeken naar het best passende pad voor jouw situatie. Soms is een enkele sessie of zijn een aantal sessies al voldoende om jezelf weer op de rit te krijgen. Is meer nodig, dan bestaat een basistraject uit 6 sessies van 45 minuten. Wil je hierna verdiepen, herhalen, opfrissen of nog even de puntjes op de i zetten, dan kun je kiezen voor een enkele of meerdere vervolgsessies.

De sessies kunnen in onze praktijk in Rijen, online via beeldbellen, via de Egeltelefoon of op locatie (scholen, bedrijven en organisaties) worden gevolgd. Ook een boswandeling behoort tot de mogelijkheden.


Ben je om wat voor reden dan ook niet in staat om je huis te verlaten of is de reisafstand tot Egel&Co te groot, dan bestaat de mogelijkheid om via Skype, Facetime of WhatsApp video call een Egelsessie te volgen op je eigen locatie.Geen wachtlijst en doorverwijzing

Wij hebben in Nederland te maken met lange wachtlijsten in de zorg, die kunnen oplopen tot meer dan een jaar. Bij Egel kun je vaak al binnen 1 à 2 weken terecht en kun je dus snel aan de slag met je gedrag.

Voor een traject bij Egel heb je geen doorverwijzing van een arts nodig. Je kunt dan ook direct starten met een intakegesprek. Wij delen je gegevens niet met derden zoals huisarts of zorgverzekeraar, tenzij op jouw nadrukkelijk verzoek of in overleg als je baat zou kunnen hebben bij een doorverwijzing naar een andere discipline.
Tarief

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars en gemeenten, zodat we een Egeltraject volledig op maat, zonder wachtlijst en zonder doorverwijzing kunnen vormgeven.

De kosten voor een intakegesprek Met Egel bedragen €52,-. en een Egelsessie van 45 tot 60 minuten komt op €94,-. Wil je een gezamenlijke sessie met bijvoorbeeld je partner of kind, dan zijn de kosten €139,- per sessie van 60 minuten.

Bovenstaande particuliere tarief is inclusief 21% btw en alle contactmomenten via telefoon, whatsapp of beeldbellen tussen de geplande sessies in + een maand nazorg via dezelfde kanalen om het geleerde te helpen borgen.

Voor bedrijven en organisaties ligt het tarief iets hoger en exclusief 21% btw.
Neem voor een eerste verkenning en een zakelijke offerte contact met ons op.
de EgelTelefoon

06 28 71 25 79

Heb jij of heeft je kind even een luisterend oor of steuntje in de rug nodig, bel dan met de EgelTelefoon; coaching op afstand voor jong en oud.

Het tarief van de Egeltelefoon is €1,57 per minuut.

Ontstaat, nadat een traject is afgesloten, de behoefte om opnieuw even te sparren, dan kun je ook kiezen voor een telefonisch consult via de EgelTelefoon.

Meer informatie

Wil je meer weten, neem dan contact met me op.

Jürgen van Gorkum

Egel&Co
welkom@egelenco.nl
+31 (0)6 28 71 25 79